General

Connexions porta a Berga els problemes de parella per culpa d’Internet

“Connexions” és l’obra que es podrà veure aquesta nit al Teatre Municipal de Berga. Es tracta d’una divertida comèdia sobre les relacions de parella en una societat envaïda per les tecnologies de la informació i la comunicació, que vol fer una reflexió sobre les relacions que s’estableixen a través d’Internet. I és que en una època en què tenim més mitjans que mai per comunicar-nos, a vegades tenim problemes per dir allò que volem. “I això és el que es veu clarament a l’obra”, segons Dani Cherta, codirector de l’obra.
La parella de protagonistes de “Connexions” són el Pol i l’Eva. El conflicte arriba quan el Pol es crea un perfil en un portal de relacions, l’Eva ho descobreix i, enlloc de dir-li, ella fa el mateix. Aleshores apareixen els seus “alter ego” i es crea un bon embolic entre els personatges reals i els irreals. La història està escrita per Marc Crehuet, que també és codirector del muntatge que es podrà veure avui a Berga. Es tracta d’una obra fresca, dinàmica i jove, adreçada al públic juvenil, però que no s’oblida dels adults, que en alguns casos descobreixen el món dels xats, els mòbils i les pàgines d’Internet.
Segons un dels directors, “Connexions” assegura diversió i rialles. El repartiment està format per Jordi González, Magda Puig, Anna Bertran, Alain Hernández i Cesc Cornet. La representació començarà a les 9 del vespre. Les entrades costen 5 euros (fins als 18 anys) i 10 euros per als adults, ja que és una obra de la programació de Butaka Jove.

Estic amb tu

Comentaris