General

Un grup del Facebook promou un gran concert de Brams i Obrint Pas al Camp Nou

Brams, el grup liderat pel berguedà Francesc Ribera, Titot, té un repte: actuar davant d’un Camp Nou ple a vessar. S’ha creat un grup al Facebook que es diu “Omplirem el Camp Nou d’independentistes amb Obrint Pas i Brams a 3 euros”. Els promotors d’aquest grup a la xarxa social Facebook és fer història amb una actuació seguida per 100.000 persones, repetint l’èxit del concert del 1991 al Palau Sant Jordi amb les actuacions de Sopa de Cabra, Sau, Sangtraït i Els Pets.
Fa 25 anys Lluís Llach va omplir el camp del Barça, i per veure U2 l’estadi es va omplir per partida doble. Ara, l’objectiu és omplir el Camp Nou per veure dues formacions catalanes de la música reivindicativa catalana. Per això, el preu seria simbòlic, 3 euros, i es faria pels volts de Sant Jordi, segons expliquen els organitzadors al grup del Facebook, que compta ja amb 11.700 membres.

Estic amb tu

Comentaris