First Stop

General

El torneig de futbol base de Gironella comptarà amb la participaió de 44 equips

Un total de 44 equips participaran demà i dissabte al Torneig Vila de Gironella de futbol base. Concretament jugaran setze equips de categoria prebanjamí, setze més de benjamí i dotze d’alevins.
El primer acte serà demà, divendres, a les 10 del matí, amb la presentació dels equips, que desfilaran per damunt del terreny de joc (al camp del Gironella). Els partits començaran cap a 2/4 d’11 del matí i s’allargaran fins les 9 del vespre. I els enfrontaments continuaran dissabte, amb la fase classificatòria al matí, i les fases decisives a la tarda. Els alevins jugaran la final dissabte a les 7 de la tarda i els prebenjamins i benjamins a 2/4 de 8. I l’entrega de premis serà una mica abans de les 9 del vespre.
En aquest torneig de futbol, que enguany compleix deu anys, hi participen equips de tot Catalunya però principalment de les comarques centrals: Berguedà, Bages i Solsonès. L’any passat els guanyadors van ser el Manlleu en alevins, el Manresa en benjamins i el Berga en prebenjamins.
El torneig l’organitza el Club Atlètic Gironella amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila i de la Federació Catalana de Futbol.

Estic amb tu

Comentaris