General

El grup de Berga Antídot tocarà al concert del dissabte de Patum

Antídot és el grup que tocarà al concert del dissabte de Patum. Ja s’ha fet el sorteig entre les formacions de Berga que s’hi han presentat i els Antídot han estat els guanyadors. El premi és pujar a l’escenari de l’Avinguda del Canal Industrial el dissabte de Corpus, que serà el 5 de juny, i obrir el concert en què també actuaran els Discípulos de Otilia i Brams, que faran l’últim concert de la seva gira.
L’Ajuntament de Berga, que és qui organitza el concert, va obrir un procés participatiu per als que hi volien actuar i s’hi van presentar quatre grups berguedans (aquest era el requisit). Van ser Manolito’s Band, Usaraks, Antídot i The Ajos Porros Band. El grup guanyador del sorteig va ser Antídot. El cantant, Xavi Ribera, ha explicat què representa per ells poder tocar per Patum: “per nosaltres és una novetat tocar per Patum i estem contents, i més en un concert que precedirem a els Discípulos de Otilia i Brams”. També ha comentat que el repertori que oferiran serà en la línia de sempre, amb rock i ska, amb temes propis i versions.
Els concerts de Patum es faran a la zona de les Barraques. Dijous i divendres l’escenari estarà ubicat a mitja baixada (sobre la rotonda) i dissabte estarà al capdavall de la baixada de l’Avinguda del Canal Industrial, que és la mateixa localització que en les últimes edicions.
Enguany, les entitats organitzadores de les Barraques de Patum són el Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, l’AMPA de Borredà, l’Ateneu Llibertari del Berguedà, la Berguedana de Thrash, el Casal Panxo i l’Ateneu Columna Terra i Llibertat. Totes aquestes associacions han acordat la graella de concerts del dijous i el divendres de Patum. El dijous, 3 de juny, a les 3 de la matinada, després de Patum, tocarà Manolito’s Band. I el divendres, 4 de juny, a les 11 de la nit començarà una actuació que comptarà amb quatre grups: primer Usaraks, seguit d’Aggression, Eskak i Mat, i acabant amb Hormigón Armado.

Comentaris