Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El pilot de motos d’Avià Marc Coma ja es prepara per córrer el seu novè Dakar

El Dakar 2011 es tornarà a disputar per Sud-amèrica. Serà la tercera edició consecutiva lluny del continent africà. La competició es farà de l’1 al 17 de gener a l’Argentina i Xile, passant a prop de Bolívia i Perú, països que a la llarga es podrien incorporar a la prova, tot i que tampoc no es descarta tornar a l’Àfrica. Un any més hi participarà el pilot de motos d’Avià, Marc Coma, que en una entrevista a Ràdio Berga ha dit que li sembla bé tornar un any més a terres de l’Argentina i Xile tot i que no amaga que li agradaria tornar a competir pel desert africà.
Tot i que encara falten molts mesos ja pensa i es prepara per la pròxima edició del Dakar. Fa dos mesos que hi treballen, perquè a més Marc Coma correrà amb una moto nova de 450 cc, i a part ara l’equip ja sap el recorregut a què s’enfrontarà i que comptarà amb algunes novetats. Per exemple, pujaran més al nord i passaran la serralada dels Andes, la qual cosa sempre complica les coses als pilots, sobretot a nivell mecànic.
Després del mal regust de boca d’aquest últim Dakar, Marc Coma encara el pròxim amb moltes ganes i il·lusió, i amb el repte d’aconseguir un bon resultat.
El pilot d’Avià ha participat ja a vuit Dakars. Serà el seu novè i té contracte fins el desè. Això vol dir que després del Dakar 2012, que encara falta, analitzarà la seva carrera, reflexionarà i es plantejarà el seu futur. De moment, però, vol gaudir a dalt de la moto i fer-ho el millor possible. Té ganes de córrer encara uns quants anys més, afirma.
Marc Coma és aquests dies a Tunísia, on disputa el ral·li de la segona prova del Mundial.

Comentaris