General

Afectacions de trànsit a Berga pels treballs de connexió als dipòsits d’aigua dels Pedregals i del Castell, a partir de dilluns

A Berga, a partir de dilluns (18 d’octubre) es faran els treballs de connexió dels dipòsits d’aigua dels Pedregals i del Castell, motiu pel qual el trànsit de la zona patirà talls i canvis.
A partir de 2/4 de 8 del matí de dilluns i fins que s’acabin les obres hi haurà afectacions circulatòries en algunes zones, que són: la plaça Catalunya des de la Ronda Queralt (davant del teatre) fins al passeig del Lledó estarà totalment tallat, en tots dos sentits. Només es permetrà als cotxes que vinguin del passeig de les Estaselles circular pel carrer dels Banys.
La Ronda Queralt està oberta al trànsit però amb limitacions per accedir a la zona de Sant Francesc, al carrer Clavé, al Pinsania…
A la Ronda Queralt davant del Teatre Municipal la via es farà més estreta i només hi haurà un sol sentit per circular-hi. Per això, i tenint en compte que hi ha afluència de vehicles en aquest punt, l’empresa promotora de les obres regularà el trànsit donant pas alternatiu als vehicles.
Una altra afectació és que durant dos mesos, aproximadament, el carrer Clavé, l’estacionament de l’Hort dels Frares, el carrer Joan Oliver, la plaça Antoni Baylina i el carrer Sant Francesc patiran restriccions d’aparcaments, perquè s’habilitarà perquè hi circulin vehicles. Quedarà prohibit, això sí, el pas de camions. Per tant, per accedir al pàrquing de l’Hort dels Frares i a les cases de la zona caldrà pujar pel carrer Clavé i també es baixarà per aquest mateix carrer fins davant de l’església i de l’escola de Sant Francesc.
Aquestes són les mesures que s’aplicaran des d’aquest dilluns. Tant l’Ajuntament de Berga com la Policia Local de la ciutat demanen a la ciutadania la màxima atenció a la senyalització excepcional de la zona mentre durin les obres de canalització d’aigua.

Comentaris