Arada espera que l’Ajuntament de Gironella li cedeixi un local per no haver de deixar de prestar l’activitat

L’Associació Rural d’Atenció a les Demències i l’Alzheimer Arada (Gironella) continua amb la seva lluita per no haver de tancar, i això passa perquè puguin tenir un local cedit. A principis d’any, les responsables de l’entitat van constatar que la falta de suport econòmic podia fer desaparèixer l’entitat. I si bé podria continuar amb menys recursos, el que sí que és segur és que s’hauria de suprimir el servei de psicoestimulació, que en aquests moments atén a una vintena de persones.
Ara Arada està a l’espera que, tal com es va comprometre, l’Ajuntament de Gironella els cedeixi un local, que els permetria estalviar-se les despeses que ara mateix paguen per la seva seu, segons ha explicat Lluïsa López, que és la tresorera d’Arada. Si les previsions es compleixen, en les properes setmanes l’associació ja podria disposar d’aquest local a la Casa de Cultura de la vila. A més, Arada està a punt de signar un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal Comarcal, que seria un altre ajut per garantir l’activitat de l’entitat. Però, sobretot, el que demanen les responsables d’Arada és algun mecanisme que els doni estabilitat econòmica.
Des de principis d’any, Arada ha organitzat tota mena d’activitats per recaptar fons, com una caminada i una quina. Ara, amb la col•laboració dels establiments de Gironella, prepararen una desfilada de moda, que es farà el proper 13 de novembre.

X