El Berguedà compta amb un nou web com a eina de promoció turística

Per potenciar i promocionar el turisme, el principal motor econòmic del Berguedà, la comarca ja disposa d’una nova eina per donar-se a conèixer arreu del món. Es tracta d’una nova pàgina web que inclou tots els recursos i serveis turístics que ofereix el Berguedà i que ha de servir per millorar l’economia del territori. Tenint en compte que la xarxa d’Internet s’ha convertit en un dels recursos més utilitzats pels turistes a l’hora d’escollir una destinació i informar-se’n, el Consell Comarcal del Berguedà ha decidit apostar per les noves tecnologies per donar a conèixer tot el ventall d’oferta turística del Berguedà, com ara allotjament, restauració, oci o festes, entre d’altres. Sergi Roca, president del Consell Comarcal.
El web és www.elbergueda.cat i l’ha creat la cooperativa berguedana La Maixerina. Es caracteritza per la simplicitat en la gestió dels continguts, també compta amb un disseny senzill, dinàmic i amè, i inclou un espai per a l’opinió dels usuaris. A més, forma part de les xarxes socials facebook i twitter.
El web estarà disponible en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany i disposa d’una pàgina d’inici on es destaquen les propostes turístiques i gastronòmiques que ofereix la comarca, en funció de l’època de l’any en què ens trobem. Per exemple, en aquests moments es destaquen totes aquelles activitats relacionades amb la temporada de bolets.
A través de la pàgina d’inici es pot accedir a una barra d’eines dividides per seccions que inclouen diferents propostes que es poden realitzar a la comarca relacionades amb la natura, la cultura, la gastronomia i turisme actiu. El web compta amb una agenda amb els actes festius més destacats, un espai dedicat a la previsió meteorològica, una secció amb informació detallada sobre els 31 municipis del Berguedà i un bloc.
Els continguts de la pàgina web els ha elaborat Imma Espelt, tècnica de Turisme del Consell Comarcal del Berguedà i el projecte ha estat cofinançat pel departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat.
El nou web estarà a disposició dels usuaris a partir d’aquest dimarts i la direcció és www.elbergueda.cat.

X