Berga fa el cicle de xerrades ‘Créixer amb tu’

Berga ha arrencat aquest octubre el cicle de xerrades ‘Créixer amb tu’, que s’allargaran fins a principis de novembre, i que van dirigides a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys.
Es tracta de conèixer més de prop aspectes sobre els primers anys de vida dels nens i nenes. Per exemple, la primera xerrada, que es va fer dimecres passat i que va comptar amb una quinzena de pares i mares, va tractar de la ‘Interacció i comunicació els primers 3 anys de vida’, a càrrec de la psicòloga Covi Folquet, que va recomanar als assistents que no s’angoixin per gaudir més dels fills, i que no tinguin por de marcar jerarquies per guanyar-se el respecte dels menuts.
La segona xerrada es farà aquest dimecres, 20 d’octubre, i anirà sobre ‘La importància del joc’. Es farà a 2/4 de 6 de la tarda al Pavelló de Suècia de Berga.
La tercera sessió serà el dimecres 27 d’octubre, per la qual s’ha programat un taller de massatge infantil (per a nadons de 0 a 12 mesos). Es farà a l’escola bressol Flor de Neu, de Berga, a 2/4 de 6 de la tarda.
I la quarta i última xerrada serà el dilluns 8 de novembre, amb el tema ‘Una personeta més a la família’. Començarà a 2/4 de 6 de la tarda al Pavelló de Suècia de Berga.
El cicle ‘Créixer amb tu’ és gratuït i no cal inscripció prèvia. L’organitza la conselleria d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat amb el suport de l’Ajuntament de Berga.

X