L’obra social de CatalunyaCaixa organitza el concurs literari ‘Crea el teu conte’

L’obra social de CatalunyaCaixa organitza un concurs literari per a gent gran, que es diu ‘Crea el teu conte’ i que va dirigit a persones de 55 anys o més. L’activitat s’emmarca en la línia d’envelliment actiu que fomenta la participació de la gent gran a la societat i en aquest cas pretén desenvolupar la seva creativitat i imaginació a partir de la redacció d’un conte per explicar a infants i joves.
Les persones interessades a participar en aquest certamen ho poden fer gratuïtament, abans del 29 d’octubre. Poden presentar com a màxim dues obres, inèdites, en narrativa o en poesia, i tant en llengua catalana com castellana. L’extensió màxima és de tres fulls en el cas de la prosa i de 60 versos en el cas de la poesia. Les obres es poden lliurar als clubs que l’Obra Social de CatalunyaCaixa té a Bagà, Manresa, Prats de Lluçanès i Vic.
S’atorgarà primer i segon premi per a cada modalitat: narrativa i poesia, en català i en castellà. Les obres guanyadores es publicaran a la pàgina web de l’Obra Social de CatalunyaCaixa i rebran un trofeu en un acte de lliurament de premis que es farà al desembre a la Pedrera, a Barcelona.

X