La Cambra de Comerç homenatja sis empreses del Berguedà que tenen entre 50 i 125 anys

Sis empreses del Berguedà rebran un reconeixement per part de la Cambra de Comerç de Barcelona perquè compleixen entre 50 i 125 anys d’existència. L’acte es farà demà, dimarts, a les 7 de la tarda a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, on s’hi celebrarà la catorzena edició del Dia de la Cambra i s’homenatjaran 190 empreses de la demarcació de Barcelona.
De les sis empreses del Berguedà guardonades n’hi ha una que fa 125 anys, dues que en compleixen 100, i tres que en porten 50 de trajectòria. La Cambra premiarà Mobles Solsona, de Gironella, pels seus 125 anys. Pels 100 anys de vida, es farà reconeixements a la botiga de moda Farràs des de 1910, de Berga; i a Calçats Montserrat, també de Berga. I pels 50 anys d’existència, es guardonarà a RACC Canigó, de Berga; a la panificadora PABEVSA, de Berga; i als elaboradors d’embotits Casa Fígols, de Montmajor.

X