General

El Grup de Defensa de la Natura organitza una recollida de deixalles a la muntanya de Queralt

El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà ha organitzat una recollida de deixalles a la muntanya de Queralt, que es farà aquest diumenge, 21 de novembre.
La muntanya de Queralt, un lloc emblemàtic i molt freqüentat, és l’escenari que s’ha escollit en aquesta edició, ja que l’activitat es fa cada any i sempre en un lloc diferent, amb l’objectiu de promoure la neteja a indrets de natura, per posar de manifest l’actitud incívica de molta gent quan va al bosc, i conscienciar als participants de la necessitat de mantenir en bones condicions el medi ambient.
En altres ocasions la recollida de deixalles s’ha fet al pla de Puigventós, al pla de Clarà, a Capolat, a la riera Demetge, a Puig-reig, a Avià i a Saldes. La participació cada any sol ser bona i s’arrepleguen, per desgràcia, nombroses bosses plenes d’escombraries.
La vuitena edició de la recollida de deixalles al bosc es farà aquest diumenge i el punt de trobada amb totes aquelles persones interessades a participar-hi serà a les 10 del matí a l’aparcament del santuari de Queralt. El Grup de Defensa de la Natura facilitarà als participants guants i bosses de plàstic per fer la recollida. L’activitat tindrà un caire festiu i s’acabarà amb una xocolatada per a tots els participants.

Estic amb tu

Comentaris