Frankfurt Berga

General

Cal Rosal, testimoni directe de la victòria d’Adam Raga al campionat d’Espanya de trial

Cal Rosal ha tancat amb èxit un cap de setmana de motor de primer nivell, que ha tingut al pilot tarragoní Adam Raga com a gran triomfador. Raga s’ha emportat el Campionat d’Espanya disputat ahir gràcies a un error de Toni Bou que afrontava l’última zona de la prova com a favorit amb 17 punts d’avantatge. El pilot de Piera es va confondre en una porta i l’errada li va costar el títol.
La de Cal Rosal ha estat la cinquena prova i última puntuable del campionat d’Espanya a l’aire lliure. Per això la cita organitzada pel Moto Club Baix Berguedà, per segon any consecutiu, ha tingut una repercussió especial. Segons el mateix Toni Bou, encara que ell no ha aconseguit el seu objectiu, el cap de setmana ha estat un èxit d’organització.
En la segona categoria, la TR2, els campionats d’Espanya i Catalunya van ser per a Pol Tarrés, tot i que a victòria la va aconseguir tots dos dies el pilot del Motoclub Baix Berguedà, Pere Borrelles.
En total, aquest cap de setmana han passat per Cal Rosal prop de 120 pilots, un centenar de col•laboradors de l’organització i un nombrós públic que no s’ha volgut perdre l’espectacle de motor d’aquest cap de setmana al Berguedà.

Estic amb tu

Comentaris