Frankfurt Berga

General

Núria Canudes és la nova pubilla d’Avià

Escaldes Engordany, Peralada o Canet de Mar són algunes de les poblacions que han estat representades aquest cap de setmana a la Festa del Pubillatge d’Avià. Hereus i Pubilles de més de trenta poblacions catalanes van omplir dissabte l’Ateneu per dir adéu als representants del 2009 i donar la benvinguda als nous hereu, pubilla i dames d’Avià.
Núria Canudes va ser escollida pubilla d’Avià, mentre que com a hereu repeteix Adrià Rebolledo ja que els nois avianesos elegits per les entitats del poble no van acceptar el càrrec. En aquest aspecte, els nous representants d’Avià es mostren decebuts per la poca implicació masculina a l’hora de mantenir la figura de l’hereu. Tot i així, la nova pubilla s’ha mostrat molt motivada per portar a terme la tasca que se li ha encomanat com a representant del seu poble. L’acompanyaran en aquest deure les dames d’honor que són Glòria Serradell (primera dama d’honor) i Sara Subirana (segona).
La proclamació de la Pubilla fa més de 25 anys que se celebra al poble d’Avià. Al llarg dels anys, s’ha anat reinventant fins arribar a ser una autèntica festa. Enguany, la Festa del Pubillatge va incloure els actes tradicionals de rebuda dels convidats i proclamació de la pubilla i l’hereu i va culminar amb un concert del grup basc Betagarri i de les formacions berguedanes Antídot i Eskac i Mat, que va comptar amb més d’un centenar de joves.

Estic amb tu

Comentaris