Cicle Tardor AJBerga

General

El lip dub de Berga Comercial ja l’han vist més de 4.000 persones

El lip dub de Berga Comercial ja ha rebut més de 4.000 visites a Internet, després que es pengés al YouTube divendres al vespre un cop feta una presentació pública al Cinema Catalunya de Berga, davant d’unes 400 persones que van omplir la sala.
El muntatge audiovisual que es va rodar al carrer Major de Berga amb la participació d’unes 300 persones està tenint una molt bona acceptació entre els internautes, fet que satisfà als comerciants de Berga, que van tenir la idea de rodar un vídeo musical per promocionar el comerç de la ciutat.
En l’acte d’estrena del lip dub divendres passat hi va haver més d’un homenatge. Per una banda, es va fer entrega d’un simbòlic disc d’or als membres del grup creador de la cançó, Eskac i Mat, pel seu tema ‘Quin Caliu’, que és el que il·lustra el vídeo. També es van entregar tres òscars particulars als membres de l’equip de producció: Janina Vilana, Pep Vendrell i Iván Sánchez; per la música, amb la interpretació en directe de la cançó Quin Caliu; i pels somriures i les emocions.
Per veure el lip dub de Bergacomercial heu entrar en aquest link d’Internet: http://www.youtube.com/watch?v=ZG6NPhKIbWI

Estic amb tu

Comentaris