Frankfurt Berga

General

La millora de les infraestructures, proposta estrella del PP per al Berguedà

El PP planteja la millora de les infraestructures com la seva gran proposta per al Berguedà en aquesta campanya electoral que encara la darrera setmana. Dissabte va ser a Berga el vicesecretari del PP a Catalunya i cap del grup dels populars a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, per transmetre les principals idees del programa del seu partit per a la comarca. Els populars demanen el desdoblament de la C-16, l’eix del Llobregat, fins al Túnel del Cadí, per després enllaçar-lo amb les autopistes franceses; l’arribada del tren a la comarca i per tant, l’ampliació de la xarxa ferroviària actual; i la implantació de la integració tarifària de transports.
A nivell català, el líder popular va recordar els elements bàsics del seu programa per als pròxims quatre anys. El PP vol lluitar contra la crisi, augmentar en 5.000 efectius els agents dels Mossos d’Esquadra per lluitar “sense complexos i amb mà dura” –va dir– contra la delinqüència i aplicar polítiques per suprimir o rebaixar impostos. En aquest sentit, Fernández Díaz assegura que demanaran la supressió de l’impost de successions i rebaixaran l’IRPF.
El líder del PP al Berguedà, Joan Antoni López Noguera, va explicar que l’aspiració del seu partit a la comarca és millorar el resultat de les passades eleccions, en què van obtenir més de 800 vots. També espera que el resultat d’aquests comicis representi un impuls per al PP a les pròximes eleccions municipals, que seran al maig.

Estic amb tu

Comentaris