Teatre Hivern 2021

General

El berguedà Romualdo Freixa obté un reconeixement per la seva feina amb les ADF

El berguedà Romualdo Freixa, vinculat a l’ADF Sobrepuny, formada pels municipis de Vilada, Borredà, Sant Jaume de Frontanyà, Castell de l’Areny, la Nou del Berguedà i Berga, ha guanyat el Premi d’Honor Joaquim Maria de Castellarnau. Es tracta d’un guardó que vol reconèixer a les persones que han destacat en l’activitat de les Agrupacions de Defensa Forestal. Romualdo Freixa (Borredà, 1942) és membre fundador de l’ADF Sobrepuny, constituïda l’any 1987 després dels focs de Montserrat, i de la qual va ser president des dels seus inicis. El jurat ha reconegut “la seva llarga trajectòria en la participació activa en campanyes de prevenció d’incendis i en la conscienciació dels propietaris forestals de la importància del manteniment dels plans de prevenció forestal de les finques”, entre d’altres mèrits.
En aquesta edició dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals, que atorga la Diputació de Barcelona, també es va reconèixer les ADF de Pontons, Sant Salvador de Guardiola, Montseny-Congost i Teià. Aquests guardons es lliuren des de l’any 1997 i volen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l’any les agrupacions de defensa forestal amb el suport dels ajuntaments de la província de Barcelona.

Estic amb tu

Comentaris