Teatre Hivern 2021

General

Creix la demanda de mètodes per deixar de fumar a Berga

Creix de forma notable a Berga el nombre de persones que en aquest principi d’any va a la farmàcia per intentar deixar de fumar o per comprar algun dels estris que poden servir d’ajuda, com les cigarretes electròniques. Tot i que amb l’arribada de les festes de Nadal ja es va notar un increment de les persones interessades, l’augment més gran ha coincidit amb l’entrada en vigor de l’enduriment de la Llei antitabac, que prohibeix fumar a qualsevol espai tancat i a certa distància d’alguns centres públics com escoles i hospitals. Ho ha comentat a Ràdio Berga Eva Prat, de la farmàcia Cosp de Berga.
Un dels fets que demostren l’important augment de demanada d’objectes i mètodes per deixar de fumar és que els distribuïdors de cigarretes electròniques i altres estris d’aquest tipus s’han quedat sense estoc en pocs dies i la previsió és que tardin en poder-ne tornar a subministrar.
La farmàcia Cosp és una de les dotze que formen part d’una iniciativa de la Fundació Althaia, per donar suport i assessorament a les persones que vulguin deixar de fumar, i que es porta a terme des de fa alguns mesos a les comarques del Bages, el Berguedà i l’Anoia. Una iniciativa que continua oberta amb l’objectiu de donar suport mèdic i farmacèutic a la persona que decideix fer el pas voluntari, i difícil a vegades, de deixar de fumar.

Estic amb tu

Comentaris