General

Jordi Moltó: “el turisme és la clau perquè el Berguedà reactivi la seva economia”

El turisme és el sector que ha de desencallar l’economia del Berguedà. Així ho ha afirmat el nou delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó. L’actual alcalde de Sallent creu que la comarca hauria d’explotar més el turisme de neu i de lleure, el qual comportaria la creació d’infraestructures i serveis per fomentar el creixement dels llocs de treball. Segons Moltó, això també evitaria que els berguedans abandonessin la comarca per buscar noves oportunitats fora del territori. En aquest sentit, el delegat del Govern ha assegurat que cal treballar perquè l’administració no es converteixi en un impediment a l’hora de posar en marxa noves iniciatives empresarials.
El sallentí va prendre ahir possessió del càrrec en un acte que es va fer a la seu de la delegació al Palau Firal de Manresa, on va assegurar que la tasca que assumeix “no serà fàcil” i va destacar que el seu objectiu principal serà la lluita contra la crisi econòmica per fer front a l’atur, fer créixer la consciència nacional del territori i buscar la complicitat entre tots els territoris que formen part de la delegació de la Catalunya central per evitar la històrica rivalitat que existeix entre algunes de les comarques.
D’altra banda, Jordi Moltó haurà de compaginar la seva ocupació a la delegació amb l’alcaldia de Sallent, un càrrec que ha ocupat durant vint anys. Per això, Moltó no es tornarà a presentar a la reelecció com a alcalde del poble bagenc, tal com va anunciar el passat mes de setembre, ja que creu que ha arribat l’hora que es produeixi un relleu generacional al capdavant del consistori.

Estic amb tu

Comentaris