General

La Font del Balç acull una jornada senegalesa

La Font del Balç (a tocar de l’entrada de Gironella), organitza una jornada sobre Senegal, demà dissabte, 15 de gener. La iniciativa s’ha posat en marxa amb la col·laboració de l’associació solidària Kasumay, i permetrà conèixer els projectes que estan portant a terme a diferents zones del país.
Serà una jornada benèfica que començarà a les 4 de la tarda amb activitats variades, taller de djembes, de trenes africanes i demostració de l’elaboració i tast de té senegalès. A partir de les 9 del vespre, es farà un sopar senegalès, on es podran degustar plats típics com el yassa guinar (arròs amb pollastre i salsa), el thiakri (iogurt senegalès) i bissap (una infusió amb suc de pinya). Per finalitzar la jornada, cap a 2/4 de 12 de la nit, començarà un concert del grup senegalès Djilandiang.
Els tiquets costen 8 euros si es compren anticipadament (a la Font del Balç, La Ginesta, El Negre i la botiga Joana) o 10 euros el mateix dissabte. També es poden comprar tiquets zero, per col•laborar amb l’associació amb 5 euros. Tots els beneficis aniran per a l’associació Kasumay.

Estic amb tu

Comentaris