General

Ingressa a presó un jove de Navàs acusat de cometre quatre atracaments

Un jove de Navàs, Marc Ll. S., de 22 anys, ha ingressat a la presó acusat de cometre quatre atracaments en establiments del Bages: dos en gasolineres i els altres dos a prostíbuls, en un dels quals després d’obtenir els serveis contractats.
Els Mossos d’Esquadra el van detenir la setmana passada com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a la gasolinera de Balsareny i a la d’Artés, on els va atracar amb una arma de foc; també per una temptativa de robatori amb violència i intimidació en un prostíbul de Manresa; un altre robatori amb violència i intimidació consumat en un altre bordell de Manresa; i una falta d’estafa en aquest mateix prostíbul uns dies més tard.
Tots aquests fets que se li imputen es van produir, presumptament, entre els passats mesos de novembre i desembre. En concret, el 16 de novembre, es va endur 350 euros en efectiu de la gasolinera de Balsareny. I el dia 29 del mateix mes va atracar la benzinera d’Artés i en va sostreure prop de 900 euros. Tres dies abans, el 26 de novembre, i amb el rostre ocult, va trucar a la porta d’un prostíbul amenaçant a una inquilina amb una arma de foc; la dona però, va començar a cridar i el noi va fugir corrent escales avall. El 9 de desembre va amenaçar amb una arma de foc a una prostituta d’un altre bordell de Manresa després de rebre els serveis sol·licitats i exigir-li que li donés tots els diners que tenia; el jove va fugir amb 100 euros. Finalment, el 23 de desembre, el detingut, presumptament, va tornar al mateix bordell, va contractar els serveis d’una altra noia i després va marxar sense pagar els 100 euros que havien pactat. En total, el jove hauria robat uns 1.500 euros, amb l’agreujant que anava armat.
La investigació dels Mossos es va iniciar arran de la denúncia de dos prostíbuls de Manresa, i a part dels agents dels Mossos d’Esquadra també ha treballat en el cas la Policia Local de Navàs. Un cop identificada la persona, Marc Ll. S, de 22 anys i amb domicili a Navàs, es va procedir a la seva detenció. També es va fer un registre i escorcoll a casa seva, on els agents hi van trobar una pistola amb la qual, presumptament, havia comès els atracaments; també hi van localitzar dues navalles, i peces de roba que coincidien amb la descripció facilitada per les víctimes.
El detingut, que no tenia antecedents policials, ha ingressat a la presó per ordre judicial.

Estic amb tu

Comentaris