General

CiU i PP, els únics que tenen clar el cap de llista a Berga

CiU i PP són les dues úniques formacions que tenen clar qui serà el seu candidat a Berga a les pròximes eleccions municipals. L’actual alcalde de la ciutat, Juli Gendrau, que ha recordat que es va comprometre per dos mandats i ho pensa complir. Això sí, falta que el partit el confirmi com a candidat. La intenció dels convergents és millorar el resultat de les passades eleccions (ara tenen set regidors i governen en minoria) perquè, assegura Gendrau, “s’ha fet molt bona feina” al govern de la ciutat. El que no ha confirmat és quins membres del seu actual equip estaran a la llista pels pròxims comicis.
També anirà a les eleccions del 22 de maig, el PP, que en les últimes va protagonitzar molta polèmica amb el seu candidat Josep Saña, que al final va deixar el partit. El número 1 de la llista serà el president comarcal, Joan Antoni López Noguera, que fa un any i mig que ocupa el càrrec, tot preparant-se per entrar al ple de l’Ajuntament. La intenció dels populars és tenir, amb un bon marge de vots, un regidor. Per aconseguir-ho, López Noguera ha assegurat a aquesta emissora que la seva llista estarà formada només per persones de la ciutat.

Estic amb tu

Comentaris