General

Solidaritat anirà a les municipals a Berga però encara no té el número 1

De les formacions que actualment no tenen representació al ple de l’Ajuntament de Berga ja se sap que es presentaran a les eleccions ICV i Solidaritat Catalana per la Indepedència (SI) i cap de les dues té candidat. La formació de Joan Laporta, que en les passades eleccions al Parlament de Catalunya va ser la tercera força més votada a Berga, serà amb tota probabilitat a les pròximes municipals, però ha de decidir encara el candidat.
Per la seva banda, els ecosocialistes tampoc han confirmat el nom del seu candidat, tot i que Josep Antoni Hernández Vinagre, membre històric de la formació a Berga, té molts números de ser el candidat.
Reagrupament, que va aparèixer com a nova formació en les últimes eleccions al Parlament, ja ha anunciat que no compareixerà a les municipals, però els seus dirigents locals estan estudiant com poden influir en la política de la ciutat.
I Josep Saña, a l’oposició a l’Ajuntament de Berga i regidor no adscrit després de deixar les files del PP a començament del mandat, es podria tornar a presentar com a cap de llista d’un partit. Si ho fes seria pel CDS, el Centro Democrático y Social, del qual en forma part. De tota manera, el CDS encara no ha decidit si presentarà llista o no a Berga en les municipals del maig. Si el partit pren la decisió de fer llista i li proposa a Josep Saña d’encapçalar-la ho acceptarà sempre i quan, ha dit, “sigui una llista coherent, amb gent de Berga”. Si no és així, no serà el candidat del CDS.

Estic amb tu

Comentaris