General

Els professors de l’Escola de Música de Berga fan un concert per celebrar els 40 anys

Una desena dels prop de 40 professors que té l’Escola Municipal de Música de Berga pujaran demà, dissabte, a l’escenari. Al contrari del que sol ser habitual, el concert serà només per a professors i el públic seran els alumnes. Es tracta d’una idea que feia anys que voltava pel cap d’alguns docents del centre i aprofitant que enguany se celebren els 40 anys d’història de l’escola finalment han decidit posar-la en pràctica.
Actuarà una representació de les diferents formacions i estils musicals que hi ha a l’escola, com el cant o el piano, entre d’altres. Els professors actuaran de manera individual o en grup, però hi haurà una sorpresa que els ajuntarà a tots. El secretari acadèmic del centre, Jordi Sabata, ha explicat a Ràdio Berga que la intenció és mostrar que els professors a més d’estar tancats a la classe també “saben estar dalt d’un escenari” i alguns, a més, solen actuar amb formacions d’alt nivell.
El concert començarà a les 9 del vespre, al Pavelló de Suècia de Berga. S’adreça als alumnes de l’Escola de Música i als seus familiars però també al públic en general. L’entrada és gratuïta.

Estic amb tu

Comentaris