General

Puig-reig espera 15.000 persones a La Corrida, aquest cap de setmana

Entre 12.000 i 15.000 persones passaran aquest cap de setmana per Puig-reig atretes per alguns dels actes de la festa de La Corrida, que arrenca avui amb les activitats per a infants. Els cavalls seran de nou els protagonistes en un programa que inclou moltes activitats com per exemple “rodeo”, passejades amb ponis i rucs, exhibició de ferradors, curses de cavalls pura sang, creuats, rucs i ponis, i jocs de cintes, entre d’altres propostes paral•leles com per exemple una mostra de productes agroalimentaris. En total hi haurà uns 140 animals entre cavalls, rucs i ponis, entre d’altres.
El programa comença avui amb passejades amb carro per als infants de les escoles i La Corrida infantil (a les 3 de la tarda). El plat fort de la festa es viurà dissabte i sobretot diumenge, amb la cercavila de cavalleries i xarrets pels carrers del poble.
El president de la Comissió de la Corrida de Puig-reig, Josep Bartoló, ha explicat que enguany la cercavila presenta un canvi en el recorregut amb l’objectiu de fer-la més dinàmica i que no calgui aturar-la en cap moment. Una altra de les novetats destacades d’aquesta edició és la incorporació de manera estable a alguns dels actes de l’Associació de Templers, que participaran, per exemple, en la benedicció de l’estàndard portant les torxes.
Demà l’activitat començarà ben d’hora al matí, a ¾ de 10, amb el Raid Social. A les 11, hi haurà el “Rodeo” i començaran les passejades amb ponis i rucs i a les 7 de la tarda hi haurà la sortida de la comitiva de banderers des de l’Ajuntament fins a l’església. Diumenge, a les 8 del matí, tamborrada dels Diables del Clot de l’Infern pels carrers del poble, i a partir de les 9 esmorzar gratuït. A les 11, es farà el lliurament dels estàndards als banderers i a 2/4 de 12 començarà la cercavila de Cavalleries i Xarrets. A la 1, davant del Cafè Nou, es farà el tradicional Joc de les Cintes. Les curses de la tarda, començaran a 2/4 de 4, al camp de futbol.

Estic amb tu

Comentaris