Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Gironella posa en marxa un servei de deixalleria mòbil bimensual

A partir d’aquest divendres, 11 de febrer, Gironella tindrà deixalleria mòbil. Serà un servei bimensual que estalviarà als veïns de la vila haver d’anar fins a Berga o al magatzem municipal de Gironella (a l’antic edifici de l’Escorxador) per portar-hi aquells residus que no s’han de deixar als contenidors habituals. És el cas de les bombetes, els florescents, les piles, les bateries de cotxe, les pintures i vernissos, els electrodomèstics, l’oli de la cuina o la roba usada, entre d’altres. La regidora de Medi Ambient, Lourdes González, ha explicat a Ràdio Berga que l’objectiu de la iniciativa és promoure encara més el reciclatge a Gironella i continuar incrementant les bones xifres de recollida selectiva de la vila a nivell de Catalunya.
Aquesta deixalleria mòbil recollirà molts tipus de residus, però n’hi ha alguns que no s’accepten com el fibrociment o “uralita”, els pneumàtics grossos (de motocicleta o superiors), els explosius, les ampolles de butà, o gasoils i benzines, els qual s’han de portar a la deixalleria de Berga.
El servei de deixalleria mòbil de Gironella, que és gratuït, s’ha posat en marxa en col•laboració amb el Consell Comarcal del Berguedà. Estarà ubicat a la plaça de l’Estació des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, amb accés pel carrer Farguell, per si és necessari anar-hi amb vehicle. El calendari per aquest 2011 es pot consultar als fulletons i cartells que s’han distribuït a diferents punts de la vila i al web de l’Ajuntament a Internet.

Comentaris