Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Ajuntament de Berga inicia el procés per triar el Premi al Fet Solidari

L’Ajuntament de Berga dóna el tret de sortida al procés per escollir el Premi al Fet Solidari. Igual que ja es va fer l’any passat, s’ha volgut obrir a la participació ciutadana l’elecció del guardonat.
El premi al Fet Solidari vol reconèixer i destacar l’esforç i el compromís de les persones o entitats que desenvolupen la seva tasca en els àmbits de la inclusió i la cohesió social, la solidaritat, la cooperació, els drets humans, el treball social i el desenvolupament comunitari.
Tothom qui ho vulgui pot fer arribar les propostes amb el nom de la persona o entitat berguedana que es mereixi el Premi al Fet Solidari 2011. S’han d’omplir unes butlletes que es podran trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Berga o també a la pàgina web www.ajberga.cat o per mitjà del correu pratcr@ajberga.cat. Al web del consistori també s’hi pot trobar tota la informació vinculada a les bases del premi. El termini és obert fins al 18 de febrer.
A partir d’aquí, un jurat interdisciplinari presidit per l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, i format per la regidora de l’Àrea Social, Maribel Iglesias, i quatre professionals de l’àmbit social, valoraran les propostes que es rebin i triaran el nom de la persona o entitat premiada amb el Fet Solidari 2011.

Comentaris