General

Es fan treballs de neteja a la llera del riu Llobregat a Gironella

Gironella ha iniciat una actuació de neteja de la llera del riu Llobregat. S’ha buidat l’aigua embassada al tram central del riu per poder-hi entrar amb la maquinària corresponent i fer-hi la intervenció necessària, que consisteix en netejar tot el fons de fangs i altres sediments que s’hi havien acumulat.
Es tracta d’una tasca que s’ha començat un cop l’Agència Catalana de l’Aigua ha donat permís a l’Ajuntament de Gironella per poder-hi actuar.
Els treballs s’allargaran uns dies i un cop s’acabin s’hi haurà guanyat doblement: per una banda, es millorarà el curs natural del riu al seu pas per Gironella d’obstacles que hi podia haver; i per altra banda, hi haurà una més bona imatge estètica en un indret de bellesa paisatgística.
El cost d’aquestes obres superen els 12.000 euros, que assumeix l’Ajuntament de Gironella. L’empresa adjudicatària és Excavacions i Materials Sant Marc.

Estic amb tu

Comentaris