Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

ICV de Berga presenta una candidatura renovada amb el repte d’entrar a l’Ajuntament

La llista electoral d’Iniciativa per Catalunya Verds que es presentarà a les eleccions municipals de Berga s’ha renovat en els seus primers cincs llocs i l’encapçala Josep Antoni Hernández Vinagre, tal com ja us va avançar fa uns dies Ràdio Berga. També formaran part de la candidatura Núria Rubio, com a número dos, i Xavier Anglès. Segons fonts del partit, l’objectiu és entrar al consistori per contribuir a combatre la crisi econòmica amb polítiques d’esquerres.
Durant la presentació de la candidatura, aquesta tarda, Hernández Vinagre ha fet dues propostes molt concretes en el cas que entri a l’ajuntament com a regidor.
Per una banda, el candidat renuncia a cobrar l’assignació de regidor i en donarà els diners a “una ONG de Berga fins que duri la crisi econòmica”. Per altre banda, Hernández Vinagre assegura que si poden incidir a l’ajuntament proposaran que “una part del sou de l’alcalde es destini a pagar un gerent”.
El cap de llista ha explicat també que, a principis d’any, van tenir contactes amb la CUP, PSC i ERC per presentar-se plegats a les eleccions, però la resposta va ser negativa per part d’aquestes formacions. La idea de fer front comú no va prosperar.
Tot i així, des de Iniciativa no descarten arribar a acords amb alguna força política d’esquerres després de les eleccions . De moment, se centren en l’elaboració del programa electoral pel qual apostaran, que entre d’altres seran les energies renovables, la banca ètica i les polítiques d’ investigació i desenvolupament.

Comentaris