Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Mossèn Climent Forner recull en un llibre els seus pròlegs i discursos

Mossèn Climent Forner presenta avui, dijous, a Navàs el seu últim llibre, “Paraules sobre paraules. Pròlegs i discursos”, publicat per l’editorial berguedana Edicions de l’Albí. El llibre fa un recull de 50 pròlegs que el rector de Viver i Serrateix ha escrit per alguns dels seus llibres, però sobretot, aplega un grapat dels textos que ha elaborat per obrir les obres d’altres autors. Molts d’ells pertanyen a publicacions de poesia, però també n’hi ha que parlen d’altres qüestions com el catalanisme i la Patum. En una entrevista al programa “Berguedà Nit” de Ràdio Berga, Forner ha remarcat que n’ha escrit molts de pròlegs i que li semblava una bona “aportació a la cultura” publicar-los junts en un llibre. A més d’aquesta cinquantena de pròlegs, també s’hi inclouen el text d’algunes intervencions de Forner a conferències, xerrades, festes majors i altres actes públics.
La presentació del llibre de Climent Forner “Paraules sobre paraules” a Navàs, es farà a partir de les 8 del vespre a la biblioteca. Hi intervindran el mateix autor; l’editor, Jaume Huch; i l’alcalde de Navàs, Josep Oliva. Es llegiran poesies relacionades amb Navàs de diferents autors. Anirà a càrrec del grup de rapsodes format per Montserrat Altarriba, Ramon Cabra, Martí Just, Maria Àngels Suau i Josep Vilarmau. A més, la coral Nova de Navàs cantarà un poema patriòtic de Climent Forner, harmonitzat a quatre veus per Martí Just, dedicat al simbòlic Pi de les Tres Branques.
Això serà avui i demà, també a Navàs, Forner participarà en l’homenatge que es farà al bisbe emèrit de Solsona, Antoni Deig, en motiu de la presentació de la seva antologia poètica “Un camí de camins”. L’acte es farà demà divendres a les 8 del vespre al Casal Sant Genís i el presentarà Carles Tejedor, de l’Associació d’Amics del Bisbe Deig, sor Lucia Caram i l’alcalde Josep Oliva.

Comentaris