Plaques Solars Tecniber

General

El FS Gironella rep a l’As Burgas per intentar acabar entre els 8 primers

Partit decisiu per a les aspiracions del Construccions Queralt Gironella de quedar entre els vuit primers de la Divisió d’Honor de futbol sala i poder jugar així la Copa d’Espanya. Les gironellenques, novenes, s’enfronten demà (a partir de 2/4 de 7, al pavelló municipal de Gironella) al Cidade As Burgas, desè, amb el qual estan empatades a 32 punts.
Guanyar a les gallegues comportaria eliminar un rival de cara a aquest objectiu ja que encara que quedessin empatats a victòries el Gironella tindria guanyat l’average perquè en l’anada a Ourense va guanyar per 2 a 7, en un dels seus millors partits de la temporada. Tot i aquest resultat, l’entrenador del Construccions Queralt, Xavier Passarrius, no se’n refia i destaca que l’As Burgas ja ha assolit el seu objectiu, que era la permanència després d’ascendir de divisió de plata, per la qual cosa “juguen sense pressió”. En canvi, el Gironella ha de donar el millor de sí mateix per aconseguir la fita que s’ha proposat.
Per al partit de demà, el tècnic català comptarà amb les dotze jugadores que han pogut arribar al final de temporada, inclosa Rebeca Hernández, “Rebe”, que s’ha incorporat en el mercat d’hivern. També podran jugar, tot i que amb molèsties, Clàudia Pons (amb problemes als isquiotibials), Noe Guerrero, (que té tendinitis al genoll) i Anna Riera, Maria Jiménez i Marga Mas, aquestes dues últimes amb grip. Són unes dificultats, les de les lesions i les baixes, a les quals Passarrius ja s’ha acostumat aquesta temporada i que en alguns moments han afectat al rendiment de l’equip.
Enguany, i estranyament, el Construccions Queralt Gironella ha obtingut més punts fora de casa que a la seva pista. Però, Passarrius remarca que els tres partits que queden a Gironella (contra l’As Burgas, l’Elx i el Futsi) seran “vitals per tenir opcions” d’acabar entre els vuit primers. Per aquest tram final de la lliga el club ha fet una crida especial a l’afició perquè doni suport a l’equip.

Comentaris