Plaques Solars Tecniber

General

Un informe dóna la raó a l’Ajuntament en el cas de la concessió de l’hotel de la caserna i l’hostatgeria de Queralt

El llarg i complicat procés per rescindir la concessió municipal de l’hotel de la caserna, el Berga Park, i l’hostatgeria de Queralt, fa un pas més. El ple de l’Ajuntament de Berga va aprovar ahir a la nit la finalització de l’expedient de seguiment de la concessió, després de rebre l’informe de la comissió jurídica que aquests darrers mesos ha estudiat el grau de compliment del contracte entre el consistori i el concessionari, l’empresa Inberga Tur. L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, assegura que l’informe dóna la raó a l’Ajuntament i que això permetrà iniciar l’expedient de liquidació de la concessió.
Tant la CUP com el PSC es van mostrar satisfets per aquesta decisió i sobretot pels resultats de l’informe, que el portaveu socialista, Dani Bullich, va titllar de “demolidor”.
El primer expedient es va obrir fa dos anys i mig, i ara, després de l’aprovació d’ahir, s’haurà d’iniciar un nou expedient per liquidar la concessió. El tema però pot anar per llarg perquè el concessionari té l’opció d’utilitzar la via judicial per contrarestar la decisió municipal.

Comentaris