First Stop

General

Marc Coma guanya la cursa d’ Abu Dhabi

Marc Coma ha guanyat, per segona vegada consecutiva, l’Abu Dhabi Desert Challenge després de guanyar la última etapa de la prova. El pilot d’Avià ha acabat l’especial d’avui en primera posició amb 47” d’avantatge respecte l’holandès Frans Verhoeven. A la general, Coma, finalment, ha avantatjat el portuguès Helder Rodrigues en 5’22”.
El pilot d’Avià ha manifestat la seva alegria per guanyar la prova i ha explicat que “tot i no arribar bé de forma, al final, el rendiment ha estat molt bo”. També ha afirmat que està molt satisfet de la KTM ja que ha respost “perfectament a unes condicions de molta calor i sorra molt tova”.
Amb l’edició d’enguany, Coma haurà guanyat cinc vegades la prova, concretament, els 2006, 2007, 2009 i 2010 i 2011.

Comentaris