General

La Coral de l’Escola de Música de Berga es prepara pel concert de setmana santa

La Coral de l’Escola Municipal de Música de Berga està ultimant els detalls pel seu tradicional concert de Setmana Santa, que es farà el proper divendres 22 d’abril a les 7 de la tarda a l’església de Sant Pere. En aquesta ocasió comptaran amb la participació del Cor de Veus Blanques de l’Escola Municipal de Música de Berga i de la Coral de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig. Una trentena de nens i nenes interpretaran la Messe Basse de Gabriel Fauré, sota la direcció de Xavier Llobet, amb l’acompanyament de Montserrat Gabarrós, a l’orgue. El president de la Coral de l’Escola de Municipal de Música de Berga, Dani Perona, ha dit a Ràdio Berga que amb aquesta col·laboració pretenen potenciar la participació de les generacions més joves de la formació i també ha esmentat la dificultat del repertori, ja que “són peces a les que els infants no hi estan acostumats”.
A la segona part del concert, es podrà escoltar el Requiem de John Rutter. En aquesta part, la Coral estarà acompanyada per un conjunt instrumental format per professors del centre: Meritxell Canela, a l’oboè; Francesc Espona, al violoncel; Marisa Badia, a la flauta travessera; Joan Casals a l’orgue; David Cadafalch i Pere Mujal, a la percussió i Mariona Casellas, a l’arpa samplejada. Tot sota la direcció de Jordi Sabata.
Aquest tradicional concert s’emmarca dins dels actes de celebració dels 40 anys de l’Escola Municipal de Música de Berga. El concert central d’aquesta celebració serà el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig, on la Coral també hi participarà amb la interpretació del Te Deum de Haydn juntament amb l’orquestra simfònica de l’escola.

Comentaris