General

La Fira de Primavera de Navàs manté el nombre d’expositors i estrena el nou passeig de Ramon Vall

La Fira de Primavera de Navàs omplirà aquest cap de setmana tot l’espai disponible per a expositors. A falta de pocs dies per a l’inici del certamen, més del 90% del recinte ja està reservat, de manera que en els 20.000 metres quadrats del passeig de Ramon Vall hi haurà unes 200 parades, a les quals s’hi ha de sumar la trentena d’estands d’empreses i indústries que s’ubicaran a la pista Sant Jordi, amb l’Expo Navàs. Així, la mostra, que celebra l’edició número 79, manté el nombre de participants i es converteix en un bon aparador de l’activitat econòmica del poble.
Enguany, a més, hi ha el fet destacat que el certamen estrenarà la nova imatge del passeig. En una entrevista al programa “Berguedà Migdia” de Ràdio Berga el regidor de Promoció Econòmica de Navàs, Antoni Claramunt, ha comentat que en total seran 230 parades de diferents sectors amb especial protagonisme per a l’automoció, la maquinària agrícola, la indústria i el comerç. Una xifra que es valora molt positivament des de l’organització, tenint en compte la crisi i l’esforç que representa per a moltes empreses ser present en un certamen d’aquestes característiques. El regidor espera que finalment no es compleixin les previsions meteorològiques i el bon temps afavoreixi l’afluència de públic, que els anys sense pluja sol ser molt important, ja que la Fira de Primavera és un actes destacats al calendari festiu i comercial de Navàs.
Com tantes altres mostres multisectorials, la de Navàs presenta un ampli programa d’activitats paral•leles, algunes de les quals ja s’han celebrat. En els dos dies de la fira, dissabte i diumenge, destaquen com a novetat els passejos amb ponis i ruquets, una exposició equina i demostracions de com ferren els cavalls.

Comentaris