General

Segona sessió de “El cafè de l’autònom” amb una xerrada sobre facturació i impostos

18 emprenedors berguedans han participat a la segona activitat del cicle formatiu per a treballadors autònoms que organitza el Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà conjuntament amb la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, CTAC. Es tracta d’unes càpsules formatives incloses al cicle “El cafè de l’autònom” que tenen per objectiu tractar amb un expert una qüestió d’interès i parlar dels dubtes i les experiències entre els assistents de forma distesa al llarg d’un esmorzar.
L’activitat portada a terme aquest dilluns feia referència a la facturació i la pràctica fiscal d’impostos, a càrrec de Sandra Zapatero, responsable tècnica de la CTAC, qui va explicar als assistents el més important del reglament de facturació, com ara les diverses formes d’elaborar una factura i complimentar els llibres de registre. També es va fer un repàs als impostos que han de tributar els autònoms, com s’han de fer els càlculs i omplir els corresponents formularis, amb un cas pràctic com a referència.
La propera edició de “El cafè de l’autònom” es farà el 16 de maig a Puig-reig i tractarà sobre la reforma de les pensions i la prevenció de riscos laborals. Per assistir-hi és imprescindible inscriure’s prèviament a través del telèfon del CFI, 93.824.77.00 o bé del correu corominascj@cfi.cat.

Comentaris