La Farsa presenta Anna Frank

General

L’IES Pere Fontdevila de Gironella guanya dos premis Baldiri Reixac

Dos dels premis Baldiri Reixac adreçats al món educatiu català han estat atorgats a l’institut Pere Fontdevila de Gironella.
L’alumna Nora Castillo ha estat premiada pel treball ‘Estructures pastorils i la vida del pastor a Castellar de N’Hug’, i l’institut ha estat reconegut amb un dels guardons de la categoria de centres. Tota una satisfacció i sobretot un estímul, tal i com ha manifestat el director de l’IES Pere Fontdevila al programa Berguedà Matí de Ràdio Berga, Jaume Fígols, qui recorda que els premis valoren la integració de la cultura catalana a l’escola i la llengua catalana com a fonament del projecte educatiu del centre.
Per a la concessió del premi a l’institut, fa dies van tenir la visita inesperada de diversos membres del jurat que van conèixer el dia a dia al centre, així com els treballs dels alumnes. Jaume Fígols.
Els guardons es lliuraran dimecres de la setmana vinent a les 7 de la tarda en un acte que se celebrarà al Palau de Pedralbes de Barcelona, amb la presència de la consellera d’ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau.

Comentaris