La Farsa presenta Anna Frank

General

Manel surten aclamats del Teatre Municipal de Berga

Berga es va entregar dissabte a Manel. El grup barceloní va omplir el Teatre Municipal, en la que va ser la seva primera actuació a la capital de la comarca. Un èxit que ja es veia a venir, amb les entrades exhaurides des de feia setmanes i l’eufòria flotant en l’ambient durant els minuts previs a que s’aixequés el teló.
Manel va aparèixer a l’escenari del teatre berguedà en el seu auster format habitual, sense grans escenografies i amb els seus quatre components (Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé) preparats per mostrar les noves cançons del grup, les que inclou el seu segon disc “Deu milles per veure una bona armadura”, aquestes que donen ara al grup una aureola de maduresa i excel•lència. Tot i mantenir la proximitat que els ha fet sumar fans a milers, l’espectacle de Manel ha guanyat un punt de seriositat amb la interpretació més orquestral de les cançons i menys “monòlegs” per part del cantant, Guillem Gisbert. Ara parla menys, ho fa de manera molt més escollida, però amb la combinació de fantasia i imaginació a la qual ens tenia acostumats en la seva primera gira.
Durant aproximadament una hora i mitja, Manel va desgranar les cançons del seu segon disc. Van donar el tret de sortida “El Miquel i l’Olga tornen”, “La bola de cristall” i “El gran salt”. “Boomerang” un dels singles del disc va portar el públic a un dels moments més animats, tot i que el retorn a temes del primer disc com “Dona estrangera” i “En la que el Bernat se’t troba” també van fer picar de mans i cantar a pulmó als centenars de persones que omplien el teatre. “La cançó del soldadet”, que aquesta sí va comptar amb un de les històries-preludi de Gisbert, va portar a un dels moments de major intimitat de la nit. També “Aniversari” va traspassar a la pell dels espectadors.
El clímax del concert va arribar amb “Al mar!”, un dels primers èxits de Manel, i que en una ciutat tan d’interior com Berga va aconseguir aixecar a tot el públic de la butaca per ballar.

Comentaris