First Stop

General

PSC, CUP i PP prometen treballar per la ciutat i demanen transparència i diàleg

La portaveu del Grup municipal del PSC, Ermínia Altarriba ha demanat a tots els grups l’esforç per convèncer a la meitat dels ciutadans de Berga que no van anar a votar, i que cal demostrar-los que hi ha projectes i voluntat de treballar plegats en benefici de tothom. Altarriba ha destacat com a prioritats, estar al servei dels ciutadans, construir ponts de diàleg, proposar solucions i ser rigorosos amb el dia a dia.
Anna Maria Guijarro de la CUP ha explicat que defensaran el programa polític amb el que es van presentar a les eleccions, que defensaran un model de ciutat basat en la participació ciutadana, la cohesió social, el territori, la llengua i altres, i esperen que l’equip de govern sigui obert i dialogant amb la resta de grups.
Josep Antoni López Noguera del Partit Popular ha expressat el seu desig de treballar per la ciutat, destacant la seva vocació del servei i ha agraït el suport rebut a les urnes.
El ple ha acabat amb la interpretació de l’himne de Berga i les fotografies de rigor. Recordem que dels 17 regidors, 11 són nous, és a dir, que no havien estat mai regidors de l’ajuntament. Els disset regidors són:
Per Convergència i Unió: Juli Gendrau, Maribel Iglesias, Ramon Bajona, Concepció Medina, Àngel Guiu, Sílvia Salvador, Jaume Vima, Ramon Gorgas i Jaume Vegas. Pel Partit dels Socialistes de Catalunya: Ermínia Altarriba, Ramon Camps, Jordi Parera i Daniel Sánchez. Per la CUP; Anna Maria Guijarro, Oriol Camps i Francesc Ribera, i pel Partit Popular, Joan Antoni López Noguera.

Comentaris