Cars Berga

General

Juli Gendrau, alcalde de Berga

Juli Gendrau és de nou l’alcalde de Berga.
Aquest migdia s’ha celebrat el ple constitutiu a la sala de sessions de l’ajuntament de Berga, plena a vessar. Com mana el protocol, els regidors han entrat a la sala i han segut a les cadires que hi havia situades al mig. Seguidament el secretari ha explicat la mecànica del ple i ha constituït la mesa presidida pel regidor de més edat, Jaume Vima i el més jove, Joan Antoni López, els quals, després de jurar o prometre el càrrec i d’imposar-se la banda i la medalla de la ciutat, han investit la resta de regidors, que han utilitzat diverses fórmules per acceptar el càrrec. Els regidors de la CUP han acceptat la medalla però no la banda, com ja van fer fa quatre anys.
La votació nominal ha fet que el PSC i la CUP s’abstinguessin al no presentar candidat a la votació per a l’alcaldia i només Josep Antoni Lopez Noguera que s’ha votat a si mateix i Juli Gendrau, que ha obtingut els nou vots dels regidors de CiU han optat al càrrec d’alcalde que lògicament ha recaigut en Juli Gendrau, qui ha rebut la vara d’alcalde de mans de Jaume Vima enmig de llargs aplaudiments,
Gendrau durant el seu parlament, ha estès la ma a treballar per Berga amb la resta de formacions i ha anunciat que encara que tingui majoria absoluta, convocarà la junta de portaveus per decidir entre tots els grans temes de ciutat. Gendrau ha destacat que els seus objectius principals són la recuperació econòmica i la cohesió social, i ha recordat que aquests quatre anys caldrà treballar conjuntament per a superar el moment actual i les adversitats.

Comentaris