La Gósol-Berga fa 20 anys

Arriba la Gósol-Berga, que enguany compleix 20 anys. Aquesta veterana prova de bicicleta de muntanya se celebrarà aquest diumenge. L’organitza l’entitat Mussols del Pedra, que preveu que, com l’any passat, hi participin uns 500 ciclistes. Enguany, però, la sortida, com l’arribada, també serà de Berga, per evitar la problemàtica que representa per a l’organització portar tots els participants fins a Gósol. El recorregut, d’uns 70 quilòmetres, té un desnivell d’uns 1.000 metres i passarà per Peguera, Llinars, La Creu i Sant Climent. El tram més dur és el primer, de Berga a Peguera, mentre que la resta és més suau. Tot i així, es tracta d’un prova per a la qual cal estar ben preparat, segons explica Ignasi Besora, membre de l’organització.
Una de les novetats d’enguany és un nou tram de més de 10 quilòmetres que malgrat els 20 anys d’història de la Gósol-Berga, encara no s’hi havia inclòs mai en el recorregut.
Avui divendres és el darrer dia per a fer les inscripcions, realitzant el corresponent ingrés a Catalunya Caixa. La recollida de dorsals, presentant el comprovant d’ingrés, es farà demà dissabte de 5 a 7 de la tarda i diumenge de 2/4 de 7 del matí fins a les 8, al passeig de la Indústria, davant de l’Hotel Ciutat de Berga, on hi haurà la sortida a les 8 del matí. Per a més informació es pot consultar el web www.mussolsdelpedra.cat.

X