La revista Aquí publica el seu especial de Patum

Ja ha sortit el número de Patum de la revista Aquí, que publica Bífidus Produccions. En el tercer número de la nova revista del berguedà els lectors trobaran tota la informació sobre la celebració del Corpus berguedà, incloent-hi un ampli recull de fotografies de petits patumaires, nens i nenes que durant setmanes van als assajos de la Patum infantil. La Patum és el tema de portada, però hi ha altres celebracions. També la festa del Segar i el Batre d’Avià i les Festes de la Baronia de Pinós de Bagà, que es fan al juliol.
La publicació, que es distribueix en 15.000 exemplars gratuïts a tota la comarca, fa un repàs a l’actualitat berguedana amb totes les reaccions polítiques, empresarials i socials a la decisió de la Generalitat de descartar el desdoblament de la C-16, l’eix del Llobregat entre Berga i Bagà. També detalla les retallades a l’hospital Sant Bernabé de Berga i la finalització del projecte de la nova xarxa de miradors a l’alt Berguedà. La nova Aquí també inclou les seves seccions habituals de gurmet i restaurants amb delicioses propostes gastronòmiques, recomanacions de salut i bellesa, a més d’un apartat d’animals i plantes.

X