General

Acord al parlament per demanar la integració tarifària al Berguedà

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament va aprovar ahir una proposta per demanar que el Govern català impulsi les gestions necessàries per aconseguir la implantació de la integració tarifària al Berguedà. Es va aprovar per unanimitat una proposta d’ICV, amb una transacció de CiU que incloïa en el text que a partir del pròxim 1 d’agost entrarà en vigor a la comarca, juntament amb el Solsonès, la tarifa T10/60, que permet viatjar fins a Barcelona per la meitat de la tarifa actual, és a dir, per uns 7 euros.
La nova tarifa la va presentar a Berga fa uns dies, el director general de Transports de la Generalitat, Ricard Font, qui també va assegurar que si hi ha el pressupost necessari la integració tarifària s’aplicarà al Berguedà a partir de gener de l’any que ve.
La falta del diners per finançar-ho en endarrerit en nombroses ocasions la implantació al Berguedà de la integració tarifària, que unifica els bitllets per als diferents transports públics i abarateix sensiblement el cost per a l’usuari.

Comentaris