General

El PSC “estén la mà” al nou govern del Consell Comarcal del Berguedà

El PSC estén la mà al nou govern del Consell Comarcal per “tal de consensuar temes claus per a la comarca”. Segons un comunicat, les prioritats dels socialistes seran “la reactivació econòmica, treballant els àmbits de la promoció econòmica existents i cercant nous inversors” a més de donar suport als ajuntaments. Asseguren que tindran un “esperit constructiu i de consens per tal de revitalitzar la comarca”.
Els socialistes berguedans apunten que la reactivació econòmica passa per apostar pel turisme i el comerç amb els projectes de Coll de Pal i la via verda del Carrilet al baix Berguedà “com a prioritats” i per apostar per la indústria amb “l’atracció de noves empreses al sòl industrial existent a la comarca i al polígon Rocarodona”. Els socialistes també creuen que calen accions “clares i ben definides” en l’àmbit de la formació i consideren prioritària la unificació dels consorcis i reordenació dels diversos ens en un de sol”.
Finalment també destaquen com un altre dels temes que els preocupen “l’atenció i els serveis socials i sanitaris”. En l’àmbit de les comunicacions, asseguren que exigiran “la continuïtat del projecte de desdoblament de l’eix del Llobregat”, de manera que la xarxa viària estigui ben connectada amb el sud França. També reclamaran la nova carretera entre La Pobla de Lillet i Campdevànol i la de Navès a Berga.

Comentaris