La Berga-Rasos-Berga bat el rècord de participants amb 301 inscrits

La marxa Berga-Rasos-Berga, que organitza cada any el Club Esquí Berguedà, es va celebrar ahir amb rècord històric de participació amb 301 inscrits (que són 100 persones més que en la passada edició). A més, el guanyador va igualar el rècord pel que fa el temps en completar la prova, amb una marca de 2 hores i 43 minuts. Ho va aconseguir David Alonso, de Berga, en categoria masculina, darrera seu va arribar Josep Rovira (també del Berguedà) i tercer va ser Roger Cases, els dos van completar el recorregut amb menys de 3 hores.
En categoria femenina, Silvia Soler va ser la primera amb 3 hores i 18 minuts, Glòria Companyó i Anna Perarnau van tancar el podi, les dues, amb un temps de 3 hores i 47 minuts.
Un dels objectius del Club Esquí Berguedà per a l’edició d’enguany, era obrir la prova a esportistes d’arreu. Un objectiu que s’ha assolit, ja que un 60% de participants han estat de fora la comarca.

X