Berga, Societat

Alumnes de sisè de l’escola Santa Eulàlia de Berga participaran al programa Fish & Chips

Alumnes de sisè de l’escola Santa Eulàlia de Berga participaran al programa Fish & Chips del Club Super 3. És un concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l’ús de l’anglès entre els més joves com a llengua de comunicació.
L’escola Santa Eulàlia es va interessar per participar-hi i després de passar un càsting, tres alumnes de 6è van ser seleccionats per concursar a les proves que planteja cada dissabte i diumenge al matí el Fish & Chips.
El programa amb representació berguedana es gravarà aquest proper dimecres 11 de juny als estudis de la productora i s’emetrà pel Canal Super 3 la propera tardor, amb data encara per concretar.
Els alumnes escollits són: Bruno Pascual, Judit Devers i Miquel Villanueva (i com a suplents, Queralt Garcia i Tània Troya). Segons ha explicat a Ràdio Berga Montserrat Comellas, mestra d’anglès de l’escola Santa Eulàlia, “fins el mateix dia no sabrem si en concursen dos o tres, perquè s’escau que és un programa especial”. (Pots escoltar l’entrevista clicant l’àudio adjunt).
La resta de la classe de 6è, i també els alumnes de 5è i els de 4t de Santa Eulàlia assistiran al plató de públic, acompanyats d’alguns mestres.

Comentaris