El Konvent de Cal Rosal estrena aquest cap de setmana el projecte KonventModa

cartell_escanejat_boLa moda arriba al Konvent de Cal Rosal aquest cap de setmana. L’antic convent de les monges reconvertit en centre d’art multidisciplinar aposta en aquesta ocasió per una proposta nova i trencadora. El projecte es diu KonventModa i l’eix central és l’exposició de peces de col·leccions de la dissenyadora de moda Txell Miras, que es poden contemplar en diferents espais del convent, des d’aquest divendres 17 d’octubre i fins diumenge 19.

A més, l’exposició de la dissenyadora i artista Txell Miras s’ha volgut complementar amb una quinzena d’actuacions musicals en directe. Estils variats amb concerts que començaran aquesta tarda de divendres i s’allargaran fins diumenge. Pots consultar la programació i els horaris a konventzero.com.

La directora del projecte, Marta Martínez, ha explicat en una tertúlia especial a Ràdio Berga, al costat de Samuel Mateos, que estan molt contents amb la nova aposta de KonventModa, que ja neix amb la voluntat de continuïtat.

 

L’èxit de la mostra Konventpuntzero que es fa cada any al Konvent pels volts de Sant Joan, ha fet que els promotors s’hagin animat amb noves propostes i hagin apostat per ampliar la programació al convent de Cal Rosal. A l’estiu ja hi hagut més activitat, la tardor arrenca amb aquest nou projecte i altres propostes tancades de cara al novembre, i ja hi ha idees sobre la taula per la primavera que ve.

X