Puig-reig, Societat

Puig-reig recaptarà fons per a l’alimentació infantil amb una caminada solidària que promou Creu Roja

Creu Roja Berguedà organitza una caminada solidària a Puig-reig per recaptar fons per a l’alimentació infantil, dins de la campanya de l’Aliança Humanitària.

La convocatòria és aquest diumenge, 26 d’octubre, a les 10 del matí a la plaça Nova i la passejada és apta per a tots els públics i pensada especialment per a famílies. Tindrà un recorregut de 5 quilòmetres, amb sortida del centre de Puig-reig, cap a Cal Marçal, passant per Cal Pons i acabant de nou a la plaça Nova.

La inscripció costa 5 euros i inclou un esmorzar de coca i xocolata, que se servirà a l’arribada. Els menors de 12 anys no hauran de pagar res.

En l’organització de la caminada hi col·laboren l’Ajuntament de Puig-reig, les AMPA de les escoles Alfred Mata i Sant Martí i el CquiE.

100.000 ajuts el 2014

Tots els beneficis de la caminada aniran es destinaran a la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, que llança Creu Roja a nivell nacional. La iniciativa està encaminada a aplegar el màxim de suports i recursos per garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat” i pretén arribar als 100.000 ajuts i al milió d’euros al llarg del 2014.

La caminada de Puig-reig forma part d’un cicle de caminades solidàries que Creu Roja organitza arreu del país.

Aliança Humanitària Alimentació infantil Caminada solidària Creu Roja Berguedà

Estic amb tu

Comentaris