La medallista de sincronitzada Andrea Fuentes col·labora en la formació tècnica del Tossalet CN Berga

La nedadora de natació sincronitzada Andrea Fuentes, medallista olímpica i mundial, ajudarà aquesta temporada al Tossalet Club Natació Berga a millorar el nivell de les seves nedadores conjuntament amb l’entrenadora del centre Bea Rodríguez.

Andrea Fuentes, que compta amb 4 medalles olímpiques, 14 medalles en mundials i 16 medalles en campionats d’Europa, ha acceptat col·laborar en la formació tècnica per mitjà de desplaçaments periòdics per millorar el nivell de les nedadores berguedanes. A més, això permetrà a l’entrenadora local de sincronitzada, Bea Rodríguez, enriquir-se de la gran experiència acumulada per Fuentes.

En aquest sentit, l’entrenadora Bea Rodríguez ha valorat molt positivament aquest pas, “per seguir millorant els brillants resultats obtinguts fins ara”, ha dit. Ho considera “una gran oportunitat per guanyar nivell. Imaginar-me treballar al seu costat m’omple d’il·lusió i alhora és un repte molt important per a mi i per les nedadores del Tossalet CN Berga”, ha remarcat.

 

X