L’Ajuntament de Gironella renova la pàgina web apostant per la transparència, la proximitat i la qualitat de la comunicació local

L’Ajuntament de Gironella aposta per la transparència, la proximitat,  la qualitat de la comunicació local, i la interacció en la seva nova pàgina web. A partir d’aquest divendres 31 d’octubre, el portal www.gironella.cat renova el disseny i els continguts, ampliant els apartats que s’hi poden trobar.

webgironella1       webgironella2

En aquest sentit, en destaca l’espai de participació ciutadana creat per acostar més l’Ajuntament a la ciutadania. Mitjançant aquest apartat, els gironellencs poden plantejar -via Internet- suggeriments, queixes o propostes a l’equip de govern. Els regidors de CiU es comprometen a respondre les qüestions que rebin en un termini màxim de 72 hores, i es publicaran al web perquè totes les persones que hi estiguin interessades puguin seguir els debats generats.

webgironella3

La nova imatge del web potencia la marca Gironella i també prenen força les imatges. A més de les notícies d’actualitat i tots els apartats d’interès i serveis als quals pot accedir l’usuari. Per exemple, a diferència de l’anterior pàgina web, a la nova s’hi ofereix també informació sobre les diferents àrees que formen el consistori, els membres del ple municipal amb formularis de contacte directe i xarxes socials, l’estat d’execució del pressupost, un espai reservat per a la publicació de notícies dels diferents grups municipals, i un mòdul de registre per rebre gratuïtament l’Infogironella Digital, un butlletí electrònic que s’enviarà periòdicament als correus electrònics de totes les persones que s’hagin subscrit.

Amb aquesta eina l’equip de CiU vol ser més proper al ciutadà i per això ha optat per una pàgina web que en aquests moments és la més transparent del Berguedà, segons el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural, amb un 87,80%. Dissenyada Isaac Romero, de l’empresa Infoactiva’t, de Prats de Lluçanès, la pàgina web segueix la majoria de punts establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona. Són els responsables del Segell Infoparticipa, que mesura la transparència dels diferents webs corporatius dels ajuntaments de tots els municipis catalans.

webgironellatransparencia2

La renovació de la pàgina web també ha permès que ara, www.gironella.cat, s’ajusti per ser visible en mòbils i tauletes. Amb la posada en marxa de la nova web, l’Ajuntament de Gironella fa un pas endavant en el repte de millorar la presència del consistori a Internet, i que seguirà amb l’activació de les xarxes socials de la corporació, també visibles a la nova pàgina.

La renovació de la pàgina web ha costat 1.900 euros, que ha assumit íntegrament l’Ajuntament de Gironella amb partides de l’àmbit de tecnologia i informació.